Sunt oameni, care când au problemă de sănătate sau și pentru prevenirea bolilor folosesc numai produse naturale, nu medicamente. De exemplu vitamina B12 se găsește cu precădere în produsele de origine animală, ca carnea de vită, porc, pui, în special în ficat, în produsele lactate, în ouă, în fructele de mare, somon, ton.
Această vitamină joacă rol decisiv în funcționarea optimă a sistemului nervos, pentru că ajută la formarea tecii de mielină, ce învelește fibrele nervoase esențiale pentru transportul de impulsuri nervoase în tot corpul.
Prin această funcție, vitamina B12 ajută în menținerea acuității simțului tactil și auditiv, în echilibru, în percepția durerii, dar și la sporirea capacității de învățare. Vitamina B12 participă la reînnoirea celulară, la sinteza AND-ului, a vitaminei C, a fierului, al acidului pantotenic, folic și la sinteza vitaminei B15.
Poate înlătura oboseala și anemia, prin maturizarea globulelor roșii. Contribuie cu succes la funcționarea ideală a celulelor, în special a celor din măduva osoasă. Se mândrește cu un rol benefic asupra tractului gastrointestinal. Datorită proprietății vitaminei B12 de a împiedica depunerea grăsimilor în ficat, joacă rol important în protejarea celulelor hepatice.
Deci vitamina B12 are multe proprietăți benefice asupra organismului, și având în vedere, că sub formă de alimentație nu întotdeauna putem introduce o cantitate corespunzătoare din acesta, este bine să completăm cu capsule. Produsul poate fi comandat de pe pagina web oncoshop.ro.
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.