Efectul pH-ului alimentelor asupra organismului uman este foarte important. Echilibrul între alimentele acide și alcaline trebuie menținut, altfel pot apărea diferite probleme de sănătate, din păcate, între acestea se află și cancerul. Pentru a putea face acest lucru, este nevoie să ne informăm despre alimente alcaline lista.
Acest echilibru corect ar trebui să fie de 75% alimente alcaline și 25% cele acidifiante. Unul dintre principalele motive pentru care alimentația modernă nu este alcalină, este supraabundența de proteine din alimentele procesate, de exemplu din mezeluri sau fast-food.
O gospodină bună poate introduce în mesele zilnice alimentele cu ambele efecte, fără ca membri familiei să își dea seama de acest fapt. Câteva informații sunt doar necesare de pe alimente alcaline lista pentru acest lucru. Dar ia să vedem câteva dintre alimente alcaline!
În această categorie se numără sparanghelul, sfecla roșie, morcovi, conopida, broccoli, țelina, salată verde, spanac, varza și ceapa. Între modalitățile prin care putem obține echilibrul necesar organismului este de a limita mesele, care cuprind feluri de mâncare preparate cu cartofi, suc de fructe și porumb.
Dar totodată să consumăm multe legume, ca de exemplu fasole verde, vinete, ciuperci, roșii, morcovi, țelina, sfecla roșie și broccoli. Aceste alimente gustoase și sănătoase apar și pe alimente alcaline lista. Dacă respectăm aceste sfaturi, vom fi sănătoși mai mult timp, ne vom simți energic și bine. Pentru acesta căutați alimente alcaline lista pe internet!
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.