Oțetul este folosit de mulți ani în bucătării, dar bunicile noastre l-au folosit și în scopul de a menține sănătatea sau a trata diferite boli. Se fabrică otet bio din foarte multe fructe sau legume, ca de exemplu din vișine, pere, mere, oțet balsamic din bere, din coacăze negre, zmeură, caise, cireșe, gutui, mure, prune, din roșii, din vin alb, vin roșu. Aceste au proprietățile proprii binefăcătoare, despre acestea puteți citi, dacă intrați pe pagina web oncoshop.ro. Dar, totuși să vedem câteva exemple!
Otet bio balsamic din coacăze negre este folosit des pentru salate, cu legumele călite, dar dă un gust foarte bun și fructelor proaspete. Are un gust marcant, acrișor foarte plăcut. Dar pe lângă plăcerile culinare mai este cunoscut și pentru beneficiile asupra sănătății. Are un conținut ridicat de antioxidanți, ajută la funcționarea optimă a sistemului cardiovascular, prin conținutul de potasiu influențează pozitiv hipertensiunea, pornește procesele de detoxificare prin caracteristica diuratică.
Puțini știu, că otet bio fabricat din gutui ce efect pozitiv are asupra metabolismului și digestiei. În primul rând poate accelera procesul de digestie, apoi stimulează flora intestinală, întârind astfel sistemul imunitar. Reduce nivelul de colesterol rău în sânge, împiedică depunerea grăsimilor. Sprijină funcționarea ficatului, reprezintă o rezolvare pentru problemele de stomac. Multe feluri de otet bio puteți achiziționa de pe pagina web mai sus menționată. Deci în acest sens vizitați webshopul!
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.